Novosti arhiva 2019/20
Prva stranaNovosti
 

Prva strana Reč direktora O školi Pesnik Miroslav Antić Zaposleni Učenici Eko kutak Takmičenja Vodič za osmake Novosti Dokumenti Javne nabavke moj esDnevnik Biblioteka Korisni linkovi Arhiva Letopis škole Kontakt
Administracija
 
Fudbal
 
 
25.09.2019.
Fudbal

Danas 25.9.2019. godine na terenima sportsko rekreativnog kluba "Qutens" u Dudovoj šumi održano je takmičenje u malom fudbalu pod nazivom "Liga Su šampiona" za učenike petih i šestih razreda osnovnih škola. Igralo se u 4 grupe na dva terena. Naša škola igrala je u "B"grupi sa O Š " Jovan Mikić", O Š "Kizur Ištvan" i O Š "Sonja Marinković". U prvoj utakmici dečaci su igrali meč sa ekipom O Š " Jovan Mikić" gde je posle regularnog vremena rezultat bio 1:1. Nakon izvođenja 3 penala nažalost dečaci su izgubili rezultatom 3:1. U drugoj utakmici sastali su se sa ekipom O Š "Kizur Ištvan" i pobedili rezultatom 3:1 i zauzeli 3. mesto u grupi, nažalost bez prava za dalju fazu takmičenja.
Za ekipu igrali su: Ognjen Kulojević, Tadija Vukmanov Šimokov, Momčilo Stanojević, David Bukovec, Kornel Gubić, Ognjen Slavulj, Ognjen Janković, Damir Buljovčić, Emil Šereš i Ognjen Đorđić.
Mocima sve čestitke na uloženom trudu i više sreće na narednim takmičenjima.

Miroslav Petrović

 
 
 
  1 | 2 | 3Sledeća strana  
 
       
                           
 

 

Copyright 2007 Nordnet D.O.O. Sva prava zadržana.