Novosti arhiva 2019/20
Prva stranaNovosti
 

Prva strana Reč direktora O školi Pesnik Miroslav Antić Zaposleni Učenici Eko kutak Takmičenja Vodič za osmake Novosti Dokumenti Javne nabavke moj esDnevnik Biblioteka Korisni linkovi Arhiva Letopis škole Kontakt
Administracija
 
Поштовани родитељи и ученици
 
 
28.03.2020.
Поштовани родитељи и ученици

Желимо да вас поздрaвимо и да наставимо да се дружимо. Начин је другачији и за вас и за нас, али је жеља, верујем, обострана.

Важно је да будемо подршка једни другима. Више него икада нам је потребно разумевање и стрпљење. И заједништво. Хајде да покажемо да смо сви те лекције најбоље научили. И ученици, и родитељи, и наставници.

Драги наши ученици, уживајте са својим родитељима. Назовите своје баке и деке. Сигурно једни другима бескрајно недостајете. Забављајте се са својим другарима, виртуелно. Када све ово прође, опет ћете уживати у чаролијама „спољашњег“ живота. Наравно, неопходно је да нађете времена за учење и да слушате упутства ваших учитеља и наставника. Недеља за нама је показала да то и радите. И више него вредно.

Драги родитељи, радујте се својој деци и наоружајте се стрпљењем. Ово време покушајте учинити најбољим за вас и вашу децу. Искрено разговарајте са њима о тренутној ситуацији. Учите и забављајте се. Будите нам подршка у реализацији on-lajn наставе. Само заједно је можемо учинити корисном за нашу децу. Знамо да вам није лако. Верујте, није ни нама.
Чувајте се. Чекамо дан када ћемо прекинути тишину у школском холу.

Светлана Беланчић, психолог Мирјана Пајић, педагог

Pedagoško-psihološka služba

 
 
 
 
 
       
 

 

Copyright 2007 Nordnet D.O.O. Sva prava zadržana.