Novosti arhiva 2019/20
Prva stranaNovosti
 

Prva strana Reč direktora O školi Pesnik Miroslav Antić Zaposleni Učenici Eko kutak Takmičenja Vodič za osmake Novosti Dokumenti Javne nabavke moj esDnevnik Biblioteka Korisni linkovi Arhiva Letopis škole Kontakt
Administracija
 
Odbojka, Debrecen
 
 
09.12.2019.
Odbojka, Debrecen

Dana 8.12.2019. godine u Debrecenu je po 23.put održan odbojkaški turnir za devojčice pod nazivom "Mikulaš kup". Kao i proteklih godina naša škola je i ove godine uzela učešće na ovom međunarodnom takmičenju. Ukupno je učestvovalo 9 ekipa od kojih je 6 ekipa bilo sa teritorije republike Mađarske, po jedna iz Slovačke i Rumunije i naša ekipa iz Srbije. Igralo se u tri grupe sa po tri ekipe. Ekipa OŠ "Miroslav Antić" u grupnoj fazi takmičenja pobedila je obe utakmice i zauzela prvo mesto u grupi. Nakon toga nažalost izgubili smo tri utakmice u nokaut fazi takmičenja i zauzeli smo 6.mesto. Obzirom da je konkurencija bila poprilično jaka i da su se pored školskih ekipa na takmičenju našle ekipe-klubovi rezultat je više nego dobar. Svakako treba napomenuti da su deo našeg tima činile Ksenija Rajda učenica 3/2 odeljenja i Ena Rogić učenica 4/1 odeljenja koje su apsolutno dobro igrale obzirom na svoj uzrast protiv cura koje su nekoliko godina starije od njih.
Za ekipu igrale su: Tijana Simić kapiten ekipe, Timea Varga, Nikolet Vojnić, Tunde Varga i već predhodno pomenute Ksenija i Ena.
Devojčicama sve čestitke na uloženom trudu i osvojenom plasmanu.

Miroslav Petrović

 
 
 
  1 | 2 | 3 | 4Sledeća strana  
 
       
                                         
 

 

Copyright 2007 Nordnet D.O.O. Sva prava zadržana.