Novosti arhiva
Prva stranaNovosti
 

Prva strana Reč direktora O školi Pesnik Miroslav Antić Zaposleni Učenici Eko kutak Takmičenja Vodič za osmake Novosti Dokumenti Javne nabavke moj esDnevnik Biblioteka Korisni linkovi Arhiva Letopis škole Kontakt
Administracija
 
Odbojka
 
 
06.12.2021.
Odbojka

Od 3.-5. decembra 2021. godine odbojkaška ekipa OŠ “Miroslav Antić boravila je u mađarskom gradu Debrecenu gde je po 25. put održan međunarodni odbojkaški turnir za devojčice “Eotvos Mikulaš” kup. Na turniru je učestvovalo ukupno devet ekipa. Igralo se po grupnom sistemu sa po tri ekipe u grupi u dva seta i sabiranjem osvojenih poena po setovima. U grupnoj fazi cure su se plasirale na prvo mesto gde su ubedljivim osvajanjima setova pobedile prvo ekipu OŠ “Boljai Janoš”iz Debrecena , a zatim ekipu Balamazujvaroša. Kao prvaci u grupi u nokaut fazi takmičenja usledile su još tri utakmice. U prvoj utakmici cure su savladale drugoplasiranu ekipu iz “B” grupe Bardos iz Hajdusobosloa i plasirale se među tri ekipe koje su se borile za prva tri mesta na turniru. Usledile su utakmice po sistemu “svako sa svakim”. Uprvoj utakmici devojčice su pobedile prvi set ali je protivnička ekipa “HTE” iz Hajdubosormenja bila bolja u drugom setu većom razlikom tako da je pobedila u toj utakmici. Narednu utakmicu cure su bile bolje od ekipe OŠ “Vereš Marti” iz Debrecena jer su prvi set osvojile većom razlikom i sabiranjem bodova iz odigranih setova osvojile 2. mesto na turniru. Za ekipu škole igrale su: Kovač Jazmin, Berenji Dorina, Vojnić Vivien, Simić Tijana, Varga Timea, Malatinski Viktorija, Rajčić Larisa, Majda Ćakić, Salai Kiti i Rogić Ena.
Devojčicama sve čestitke na trudu i zalaganju ,a posebno na osvojenom plasmanu jer ovo je najveći uspeh od kada škola uzima učešće na međunarodnim odbojkaškim takmičenjima u Debrecenu.

Miroslav Petrović

 
 
 
  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6Sledeća strana  
 
       
                                                                             
 

 

Copyright 2007 Nordnet D.O.O. Sva prava zadržana.