Novosti arhiva 2019/20
Prva stranaNovosti
 

Prva strana Reč direktora O školi Pesnik Miroslav Antić Zaposleni Učenici Eko kutak Takmičenja Vodič za osmake Novosti Dokumenti Javne nabavke moj esDnevnik Biblioteka Korisni linkovi Arhiva Letopis škole Kontakt
Administracija
 
PESNIČKI KONKURS
 
 
09.10.2019.
PESNIČKI KONKURS

Udruženje balkanskih umetnika otvara besplatni PESNIČKI KONKURS POSVEĆEN DECI POVODOM DEČJE NEDELJE, TEMA JE SLOBODNA, NIJE OGRANIČENA BROJEM STIHOVA PESME I STAROSNOM GRUPOM UČESNIKA.

NAGRADE SU KNJIGE: Ružice Ciko, Gordane Ćulibrk, Sime Golubovića, Aranke Kiš, Suzane Vidaković, Vukomana Rakočevića, Mirjane Đapo i minijaturne slike, kao i elektronske DIPLOME za prva tri mesta, a ostali učesnici dobijaju elektronske ZAHVALNICE. Postoji mogućnost objave elektronske knjige, kao i besplatnog zbornika, ali to će zavisiti od broja prispelih radova i mogućih sponzora.

Konkurs traje od 7.10. do 13.10.2019.

Radove potpisane imenom i prezimenom slati na dole navedeni mail, a iste će pregledati i oceniti žiri u sastavu učenika iz OŠ"Miroslav Antić" Palić koji će napisati recenziju knjige svojim okom i srcem viđene te istu ilustrovati i pripremiti za štampu, jer oni to zaslužuju, mogu i hoće.

kikavolisekub@gmail.com

Dijana Stevanović

 
 
 

 

Copyright 2007 Nordnet D.O.O. Sva prava zadržana.