Novosti arhiva 2018/19
Prva stranaNovosti
 

Prva strana Reč direktora O školi Pesnik Miroslav Antić Zaposleni Učenici Eko kutak Takmičenja Vodič za osmake Novosti Dokumenti Javne nabavke moj esDnevnik Biblioteka Korisni linkovi Arhiva Letopis škole Kontakt
Administracija
 
Odbojka - međunarodna saradnja
 
 
05.06.2019.
Odbojka - međunarodna saradnja

Danas 5.6.2019. godine naša škola imala je posetu od strane "Vörösmarty Mihály Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola" iz Debrecena. Zahvalnost dugujemo direktoru istoimene škole Andrašu Szobathy koji je pre desetak godina bio direktor "Eotvos általános isklola" koja nažalost više ne postoji a sa kojom je naša škola takođe imala međunarodnu saradnju kako na sportskom tako i na pedagoškom polju. Obzirom da smo pre 3 godine potpisali ugovor sa ovom školom sada je ugovor obnovljen i nanovo potpisan od strane direktorice Marte Šereš i Andrša Szombathy, a iskoristili smo priliku i za igranje odbojke. Nadamo se da ćemo u budućnosti biti u prilici da posetimo školu iz Debrecena kao i da ugostimo njihove učenike. Pored funkcije direktora Andraš obavlja i posao trenera u odbojkaškom klubu koji funkcioniše pri školi. Obzirom da je ekipa osvojila 1.mesto u drugoj ligi Madjarske osvojili su nagradno putovanje u Grčku. Na Andrašev predlog da odigramo nekoliko utakmica jer prolaze pored Palića osmislili smo malo takmičenje. Naša škola imala je jednu ekipu dok su cure iz Debrecena nastupile sa dve ekipe. Po sistemu "svako protiv svakog" odigrane su 3 utakmice sa po dva dobijena seta do 25 poena. 1.mesto i 2.mesto zauzele su devojke iz Debrecena dok je naše devojčice osvojile 3.mesto. Nagrade su bile diplome i medalje.
Za OŠ "Miroslav Antić" igrale su: Lorena Ledenjak, Tamara Simić, Ivona Ludaić, Tunde Varga, Nikolet Vojnić, Timea Varga, Tijana Simić, Jovana Isakov i Zoja Marks.
Gostima želimo srećan put do Grčke i nadamo se da smo bili dobri domaćini, a svim curama čestitke na trudu,zalaganju i postignutom uspehu.

Miroslav Petrović

 
 
 
  Prethodna strana1 | 2 | 3 | 4Sledeća strana  
 
       
                                 
 

 

Copyright 2007 Nordnet D.O.O. Sva prava zadržana.