Reč direktora arhiva 2018/19
Prva stranaReč direktora
 

Prva strana Reč direktora O školi Pesnik Miroslav Antić Zaposleni Učenici Eko kutak Takmičenja Vodič za osmake Novosti Dokumenti Javne nabavke moj esDnevnik Biblioteka Korisni linkovi Arhiva Letopis škole Kontakt
Administracija
 
 
 
Mart i April – Sažetak  
Mart i April – Sažetak

U ova dva meseca, kroz blok časove, smo uspeli da nadoknadimo časove koji su izostali zbog epidemije gripa.
U martu smo zajedno sa školom iz Pačira posetili našu partner školu u Mađarskoj u mestu Šavoj. Dvadeset naših učenika je otputovalo u Mađarsku i prenoćili su u jednom lepom hotelu u Balatonsemešu. Drugog dana boravka smo svratili u Šomođfajs gde smo upoznali partnersku školu učenika iz Pačira. Tom prilikom smo posetili planetarijum i imali smo priliku da čujemo zanimljivu priču o biorezervatu koji se nalazi na ovom području. Na kraju smo kući stigli prepuni lepih emocija i saznanja.
Dan škole, kao i svake godine, obeležili smo 14. marta. Tog dana imali smo prigodan program, a naše učenike smo nagradili skromnim poklončićima.
U hotelu Galerija, 21. marta, naši učenici su učestvovali u likovnoj radionici sa decom koja imaju daunov sindrom. Svi su oni zajednički radili likovne radove.
Krajem marta su nas posetili učenici iz Mađarske iz katoličke škole SVETE BAZILIKE. U našoj školi na Šupljaku proveli su tri dana uz usputno razgledanje Palića i Subotice. Gosti su posetili biokop, zološki vrt, sinagogu, gradsku kuću i ostale znamenitosti grada i okoline. Jedno veče smo zajedno proveli pored logorske vatre uz druženje. Gosti su bili veoma zadovoljni našim gostoprimstvom i očekuju nas u uzvratnoj poseti.
Nakon tromesečja smo, u svečanoj sali, priredili svečani prijem za najbolje učenike.
Početkom aprila su nas posetili budući prvaci sa svojim vaspitačicama. Priredili smo im prijatan doček tako da su kućama otišli sa lepim utiscima.
Učenici osmih razreda su 12. i 13. aprila pisali probni test za malu maturu.
Od 19. aprila je prolećni raspust.
Svim našim učenicima želimo prijatne uskršnje praznike.

 
 
 
 

 

Copyright 2007 Nordnet D.O.O. Sva prava zadržana.