Reč direktora
Prva stranaReč direktora
 

Prva strana Reč direktora O školi Pesnik Miroslav Antić Zaposleni Učenici Eko kutak Takmičenja Vodič za osmake Novosti Dokumenti Javne nabavke E-dnevnik Biblioteka Korisni linkovi Arhiva Letopis škole Kontakt
Administracija
 
 
 
Novembar i decembar-Sažetak 24.10.2017.
Novembar i decembar-Sažetak

Dana 13. novembra smo imali čast da nas posete pet nastavnica mađarskog jezika, koje su u našoj školi polagale stručni ispit povodom kojeg su trebale da drže ogledni čas u prisustvu profesora sa fakulteta. Događaju je prethodilo puno usaglašavanja i usklađivanja termina što je dovelo i do promene smene za taj dan. Zahvaljujem se svima na razumevanju. Ogledni časovi su dobili pozitivno mišljenje nadzornika.
U ovom periodu su se nastavili radovi na obnavljanju podova. Majstori su pretežno radili za vreme vikenda, ali zbog rokova, jedne nedelje su morali da rade i za vreme nastave. Dežurstvo subotama i nedeljama su prihvatile kolege, na čemu im zahvaljujemo. Konačno smo i ovoj veliki priveli kraju i stekli smo jedno iskustvo koje će nam u buduće biti od koristi.
Odeljenje III/4 je pripremilo leporelo o somborskoj ekskurziji postigao prvo mesto i povodom toga su u svoju učionicu dobili jednu „pametnu“ tablu (interaktivnu tablu).
U zadnjem mesecu prvog vikenda, u nedelju, učestvovali smo na Mikulaš-večeri u Budimpešti gde je petoro naših učenika iz Šupljaka veoma uspešno izvelo narodne pesme. Svaki učesnik je dobio poklon paket. Ovde je organizovana i donatorska akcija za male škole u Vojvodini, u okviru kojeg je našem isturenom odeljenju na Šupljaku pripala donacija. U okviru toga planiramo kupovinu računara, projektora, zvučnika i lopti.
11. decembra smo održali Savet roditelja. Na ovom sastanku je naša psihološkinja održala je predavanje o bezbednom i nenasilnom ponašanju. Na tom sastanku roditelji su izabrali svoje predstavnike u gradski Savet roditelja, koji je prvi svoj susret održao 14. decembra.
20. decembra je Đački parlament organizovao humanitarno muzičko veče, kojem je prethodio Božićni vašar učenika. Učesnici su imali uspešan nastup što je publika potvrdila svojim aplauzom. Događaj su posetili i naše kolege-penzioneri sa kojima smo uz topli razgovor popili čaj i okusili medenjake. Njih želimo i ubuduće da pozivamo na razne događaje koje ćemo organizovati.
Prvo polugodište je prošlo veoma brzo sa pono izazova i obaveza. Nadamo sa da će naš rad i u drugom polugodištu teći u tom pravcu - sa puno uspeha. Naši učenici se uspešno pripremaju za školska, opštinska, okružna i republička takmičenja, da svoje talente i naporan rad podkrepe i osvojenim diplomama.

Želim svima uspešnu novu godinu !

 
 
 
 

 

Copyright 2007 Nordnet D.O.O. Sva prava zadržana.