Novosti arhiva
Prva stranaNovosti
 

Prva strana Reč direktora O školi Pesnik Miroslav Antić Zaposleni Učenici Eko kutak Takmičenja Vodič za osmake Novosti Dokumenti Javne nabavke moj esDnevnik Biblioteka Korisni linkovi Arhiva Letopis škole Kontakt
Administracija
 
Izvlačenje nagrada „Čitam i skitam”
 
 
22.09.2020.
Izvlačenje nagrada „Čitam i skitam”

S radošću vas obaveštavamo da će javno izvlačenje nagrada povodom završetka XII Kviza za podsticanje čitanja „Čitam i skitam” biti održano u sredu, 23. septembra 2020. godine uživo (lajv) na FB profilu Gradska biblioteka Subotica (zvanična prezentacija). Početak je u 12 časova.

Poštujući propisane mere zaštite od virusa KOVID-19 a u skladu s principima onlajn kviza javno izvlačenje nagrada biće obavljeno bez prisustva učenika kao publike ali s mogućnošću uživo praćenja izvlačenja kao i naknadnog pregledanja istog. Za sve učesnike kviza „Čitam i skitam” pripremili smo oko 250 vrednih nagrada (bicikl, USB memorije, slušalice, lampe, besplatni internet, knjige, paketi grickalica, ulaznice za Dečje pozorište, bioskop, ZOO vrt, bazen, Mekdonalds obroci, odeća, paketi slatkiša, soka, mleka...).

Kao i do sada spisak nagrađenih biće objavljen na oglasnim tablama na Dečjem odeljenju, sva tri FB profila kao i sajtu Biblioteke.

https://www.facebook.com/subotica.biblioteka

Aleksandar David

 
 
 

 

Copyright 2007 Nordnet D.O.O. Sva prava zadržana.