Novosti arhiva 17_18
Prva stranaNovosti
 

Prva strana O školi Pesnik Miroslav Antić Zaposleni Učenici Eko kutak Takmičenja Vodič za osmake Novosti Dokumenti Javne nabavke moj esDnevnik Biblioteka Korisni linkovi Arhiva Letopis škole Kontakt
Administracija
 
Elektonski dnevnik
 
 
07.09.2017.
Elektonski dnevnik

Osnovna škola "Miroslav Antić" sa Palića je među prvih 200 škola u Srbiji koja je ušla u pilot projekat elektronski dnevnik.

Ovaj servis će omogućiti nastavnicima, razrednim starešinama i direktoru škole da na brz, jednostavan i pouzdan način vode evidenciju o učenicima. Ovaj dnevnik u potpunosti zamenjuje dosadašnji papirni oblik vođenja evidencije, te pruža mogućnost uvida u informacije u trenutku njihovog nastanka. Takođe, smanjuje mogućnost greške i subjektivnosti u ocenjivanju znanja učenika i pruža kompletan uvid u napredak učenika, rad profesora i škola.
Kako bi bila veća objektivnost u ocenjivanju, nastavnici mogu da vide samo ocene iz svog, ali ne i iz drugih predmeta.

Planira se i modul za roditelje koji će u svakom trenutku moći pristupiti podacima iz elektronskog dnevnika, naravno samo za svoje dete. Servis ima sistem obaveštavanja roditelja o izostancima, koje će roditeljima biti slato na e-mail. Kada sistem bude potpuno operativan slaće se sms poruke roditeljima sa informacijama o izostancima, pohvalama i napomenama.

Aleksandar David

 
 
 
 
 
       
 

 

Copyright 2007 Nordnet D.O.O. Sva prava zadržana.