Korisni linkovi arhiva
Prva stranaKorisni linkovi
 

Prva strana O školi Pesnik Miroslav Antić Zaposleni Učenici Eko kutak Takmičenja Vodič za osmake Novosti Dokumenti Javne nabavke moj esDnevnik Biblioteka Korisni linkovi Arhiva Letopis škole Kontakt
Administracija
 
 
 
Adobe Reader  
Program koji omogućava preuzimanje dokumenata u pdf formatu
Brzina vašeg interneta  
Klikom na Begin test dugme proverite brzinu Vaseg pristupa Internetu. Nema instaliranja ! Sve je vrlo prosto i brzo ! Proverite !
RealPlayer  
RealPlayer je besplatan program i predstavlja svetski standard za reprodukovanje audio i video sadržaja preko interneta u realnom vremenu. Program, takođe, omogućava slušanje radio stanica preko interneta (preko 3.200 stanica), prenos muzike sa audio CD na hard disk, lakše organizovanje omiljenih sadržaja na vašem hard disku i njihovo snimanje na CD, poseduje podršku za višekanalni "surround-sound" zvuk, pristup internet muzičkoj prodavnici kompanije Real Studios... Osim sopstvenog fajl formata, RealPlayer može da reprodukuje i Quicktime, MPEG-4, Windows Media i DVD fajlove. Podržano je prevođenje fajlova iz WAV formata u MP3 format, ali samo do 96 kb/s kvaliteta. Program se odlikuje dobrim korisničkim interfejsom, koji je i dalje spor i pomalo zbunjujući. S druge strane, ono zbog čega je program napravljen, prenos audio i video sadržaja u realnom vremenu, radi odlično, sa jasnom slikom i čistim zvukom.
SketchUp 6 (veličina 31,7 Mb)  
Tražite li moderan alat kojim možete intuitivno crtati kao olovkom i jednostavno vizualizirati svoje ideje, tada je SketchUp namenjen upravo vama. SketchUp je program za 3D skiciranje i jednostavno 3D modeliranje. Pomoću SketchUpa mogu i CAD laici brzo konstruirati svoje zamisli i prezentovati ih. Program tačno sledi način razmišljanja arhitekata prilikom osmišljavanja idejnog rešenja građevine ili urbanističkog plana.
TeamViewer  
Program koji omogućava da putem interneta priđete drugom računaru (naravno uz odobrenje vlasnika tog računara) i radite on-line kao da ste tamo. Besplatna verzija se koristi godinu dana i tada se mora ponovo instalirati.
 
 
 
Kategorije linkova
 
       
 

 

Copyright 2007 Nordnet D.O.O. Sva prava zadržana.